In Nederland zijn de laatste jaren heel veel taken van de nationale overheid overgeheveld naar lokale overheden. Gemeentes hebben hierdoor hun takenpakket sterk zien uitdijen en het is niet altijd eenvoudig om alle taken naar behoren uit te voeren. Ten eerste moet je namelijk zorgen dat je het werk goed organiseert en ten tweede dat je het werk door de juiste mensen laat uitvoeren. Gelukkig zijn er mogelijkheden om specialisten te vinden die gelijk voor je aan de slag kunnen gaan. Je kunt namelijk een beroep doen op een professioneel detacheringsbureau voor lokale (semi-) overheden en aan de overheid gelieerde instellingen. Hier vind je de mensen die over voldoende kennis en ervaring beschikken en die gelijk voor je aan de slag kunnen gaan. 

 

Met het juiste detacheringsbureau kom je verder

Als je op zoek bent naar mensen die overheidstaken op het gebied van de zorg of binnen het sociale domein voor je aan de slag kunnen gaan, kun je een detacheringsbureau inschakelen. Een voorbeeld van zo’n bureau is BVNG. Dit bureau draait al bijna vijftien jaar mee. Je kunt hier mensen met de juiste kennis en kunde vinden voor het vakgebied waarin jij een schaarste aan personeel hebt. Een goed detacheringsbureau onderscheidt zich door de menselijke maat die altijd in het oog gehouden wordt. BVNG werkt met ambassadeurs die aandacht hebben voor elkaar, die eerlijk, duidelijk en integer zijn en waarbij het belang van de cliënt altijd op de eerste plaats komt te staan. 

 

Wil jij zelf graag via een detacheringsbureau werken? 

Als je zelf via een detacheringsbureau aan de slag wilt gaan, zijn er volop vacatures beschikbaar. Binnen het sociale domein liggen er veel uitdagingen voor professionals die het verschil willen maken. Een goed detacheringsbureau zorgt ervoor dat jij niet alleen een baan krijgt, maar dat je ook aan jezelf kunt blijven werken. Je kunt trainingen volgen, cursussen doen en je krijgt waardevolle feedback van je collega’s. Kijk daarom even op de site van het detacheringsbureau om te kijken welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn. 

 

Wil je meer weten? 

Als je wilt weten wat BVNG allemaal kan doen voor jou als potentiele medewerker of als opdrachtgever, dan kun je naar een van de bijeenkomsten komen. Hier kun je kennismaken met de mensen van dit detacheringsbureau en ook kun je recruiters ontmoeten. De bijeenkomsten hebben een informatief thema waarbij vaak sociale vraagstukken centraal staan. Kijk daarom eens of er bij jou in de omgeving binnenkort een evenement gepland staat en loop dan gerust eens binnen. Uiteraard kun je ook altijd even contact opnemen met een detacheringsbureau.